пʼятниця, 30 травня 2014 р.



Бібліотека - філія с.Росош провела конкурс малюнку на асфальті

«Діти – майбутнє землі»,
















четвер, 29 травня 2014 р.

Оголошення!


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
 
 
Запрошуємо Всіх  на  Конкурс малюнку на асфальті
«Діти – майбутнє землі», яке відбудеться 30.05.  о  14.00 к.ч.
 

пʼятниця, 16 травня 2014 р.


Сьогодні було проведено опитування населення села Росош, про бібліотечно – інформаційні послуги, які надає сучасна бібліотека в селі Росош.   

Чи потрібна бібліотека?

Чи знаєте Ви, де знаходиться бібліотека?

Чи знаєте Ви які послуги надає бібліотека?

Чи користуєтесь Ви бібліотекою?



 
 Майбутнє варто планувати

 
  Головною метою соціального розвитку держави є збереження здоров"я людини протягом
всьго її життя,попередження хвороб та втрати працездатності. Для цього найважливішим
є "здоровий старт життя",який у більшості зумовлений станом здоров"я молодої людини.
Для того,щоб молодь була більш поінформованою та змогла зробити свідомий вибір
щодо планування сім"ї Благодійний фонд "Центр громадських ініціатив" у тісній співпраці з Закарпатською обласною універсальною науковою бібліотекою ім.Ф. Потушняка
та іншими бібліотеками серед яких є і бібліотека села Росош , здійснює проект " Май-
бітнє варто планувати" , що фінансується у рамках програми "Здоров"я жінок України"




16.05.2014 року в бібліотеці села Росош було проведено акцію "Майбутнє варто планувати" з молодими жінками.На акцію було запрошено сімейного лікаря Росошанської ФАП Шипович Тетяну Іванівну.

Постійні користувачі бібліотеки були присутні на акції "Майбутнє варто планувати" Таркович Марія Василівна (вихователь дидсадка)
Чех Христина Євгенівна (молода мама)
 

середа, 14 травня 2014 р.

Міжнародний день сім'ї

Вітаємо Всіх з Міжнаро́дний днем сім'ї́ .
Сьогодні уся країна відзначає день сім’ї – день наших з Вами родин. Адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі.Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита.Ці високі якості закладаються саме в сім´ї. В сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї. Дозвольте побажати Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків.
                                             

неділя, 11 травня 2014 р.

Дорогі жінки, мами !

Від щирого серця вітаємо Вас зі святом - Днем матері! 

Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями!

 Щастя, Вам дорогі жінки, мами!

четвер, 8 травня 2014 р.

Привітання до дня Перемоги

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!

Прийміть  щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, бажаю Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.